Persoonlijk

Ik ben 57 jaar, getrouwd met Aad en de moeder van een dochter, Ira. Ik ben positief ingesteld, het glas is altijd halfvol. Ik hou van reizen, lezen, wandelen en van lekker eten en drinken, bij voorkeur met een goed gesprek.

Breed geïnteresseerd: in mensen, organisaties, literatuur, kunst en cultuur. Actief als bestuurder, commissaris, toezichthouder en adviseur. Religieus geïnspireerd.

Ik heb een passie voor vernieuwing als middel om meer toegevoegde waarde te leveren voor individu en samenleving. Om toekomstbestendig te zijn moet het roer in veel organisaties echt om.

Multidisciplinair opgeleid aan de studierichting Beleid en Management Gezondheidszorg. Later aangevuld met andere bedrijfskundige opleidingen, Master of Business Administration en Master of Business Informatics, beide aan de Rotterdam School of Management.

Volgt regelmatig diverse nascholing, van Blockchain Strategy aan Oxford University tot Rendement van Geluk van het Erasmus Executive Programme.

 

Inspiratie 

Mijn voorbeelden? Mijn tante Nel die haar eigen pad koos, als (hoofd)zuster in de geestelijke gezondheidszorg ging werken en op haar 80ste haar eerste huis kocht. En e-patient Dave, die zelf de regie nam in zijn ziekteproces en zijn behandelend artsen inzette als medisch adviseur en die nu de wereld rondreist om te laten zien hoe het anders kan (zie bijgevoegd YouTube filmpje).